Den mamman…

Jag är en sann altruist, jag svarar på godhet med mer godhet och engagerar mig med entusiasm och generositet i arbete och personer. Sitter sällan still om det finns något att ta tag i.

Trebarnsmamma. Barn och barn…min äldsta är 20 år. Min yngste är 8 år. Jag är just nu mamma till alla tänkbara åldrar. Det ger mig styrka och erfarenhet blott 37 år gammal. Det fanns flera som höjde på ögonbrynen när jag kom på min äldsta dotters föräldramöten i skolan. Jag var garanterat yngst. Jag är inte hennes biologiska mor. Men jag är hennes känslomässiga mor. Jag blev hennes mor när hon var 3 år gammal. När hon sa mamma första gången var när hon var 6 år. Det var samma lycka som att föda mina två biologiska söner.

Sedan har jag två söner. De är 8 och 14 år.

Jobbar i IT-organisation som processansvarig, driftansvarig och tjänsteansvarig. Kunnig i förändringsledning samt inom organisatoriska strukturer och organisationskultur. Just utbildat mig på högskolenivå i utvecklingspsykologi för att det är roligt. Läser just nu socialpsykologi på fritiden.

Är ideell ledare inom innebandyn. Barn- och ungdomsansvarig i Visby IBK och vice ordförande.

Jag utmanar mig själv hela tiden i resan att lära känna mig själv och mina tillkortakommanden. Ju mer jag känner till mina svagheter och rädslor desto mer självinsikt uppnår jag.

Ni når mig på annathulin@telia.com

Kommentera